Empresa

Experts en solucions logístiques i de transport interior per a l’empresa

Som concessionari de màquines STILL per Osona i Ripollès

Més de 25 anys d’experiència en el sector ens permeten posar a la vostra disposició els mitjans tècnics i l’assessorament personalitzat perquè pugueu cobrir amb la màxima eficàcia i eficiència les necessitats logístiques i de transport interior a la vostra empresa.

Actualment, gestionem un parc de més de 1.500 màquines a la comarca d’Osona entre carretons elevadors i equips interiors de magatzem d’una àmplia varietat de marques.

Els nostres orígens es remunten a l’any 1939 amb la posada en funcionament d’un taller de reparació de camions i turismes. Aquesta activitat, pràcticament en exclusiva, va durar fins a l’any 1986 en què vam obtenir la concessió de SAM Fenwick (centre de producció a Espanya de la marca francesa). Amb tot, un any després, aquesta marca va cessar l’activitat i va ser en aquell moment que vam assolir la concessió de Linde per a la comarca d’Osona.

Venda, lloguer i servei tècnic

Coneixement i experiència al servei dels nostres clients

En aquests moments, més del 90% de la nostra activitat està centrada en donar servei als nostres clients des del punt de vista de la logística i el transport intern, mentre que la reparació de camions ha quedat com un servei absolutament complementari.

Des de l'any 2008 som concessionari de màquines STILL per Osona i Ripollès.

Serveis

Més de 25 anys al servei de la indústria

Servei tècnic

Recanvis

Venda de carretons

Lloguer de carretons