Servei tècnic

Reparació i manteniment de carretons industrials

Al vostre costat en tot moment

Sabem que el servei post-venda és clau per als nostres clients. Per això disposem d’un equip de 14 professionals i 7 vehicles-taller que ens permeten oferir el millor servei de manteniment i reparació del parc de màquines en actiu.

Així mateix, treballem incansablement per disposar sempre amb la màxima rapidesa dels recanvis de qualsevol marca i, d’aquesta manera, poder garantir fiabilitat i agilitat en el servei.

Som conscients del valor de disposar del vehicle o màquina sempre en les millors condicions i amb el mínim de temps possible d’aturada i per aquest motiu l’estocatge de recanvis és un dels punts clau de la nostra empresa.

Serveis complementaris

Venda, formació, assessorament legal,...

Més enllà del manteniment i reparació de vehicles, oferim altres serveis complementaris que ens permeten donar resposta a les necessitats dels clients més exigents.

  • Lloguer a curt i llarg termini de carretons elevadors, maquinària d’interiors i màquines de neteja
  • Venda de màquines usades
  • Contractes de manteniment preventiu i full service
  • Cursets de formació per a conductors i emissió dels certificats acreditatius
  • Assessorament legal de la normativa que afecta a aquesta tipologia de vehicles
  • Adequació de vehicles a la normativa vigent
  • Gestions de matriculació, assegurança i equipament necessaris per a l’adequació de la màquina perquè pugui circular per vies públiques

Contacte amb el
servei tècnic

Per consultes o sol·licitud de recanvis pots contactar amb nosaltres a través d’aquest formulari.


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable: *TALLERS CARALT TARRÉS, SL. Finalitats: *Gestionar l’enviament de la informació sol.licitada *Enviament de comunicacions comercials consentides. Legitimació: *Consentiment de l’interessat. Podrà retirar-lo en qualsevol moment. Destinataris: *Les seves dades no es cediran a tercers. Drets de l’interessat: *A accedir, oposar-se, rectificar y a què es suprimeixin les seves dades, així com altres dret tal i com s’explica a la informació addicional


*Pot accedir a informació addicional i ampliada en aquest enllaç +INFO SOBRE PROTECCIÓ DE DADES


Autoritzo que m’eviïn comunicacions comercials a través de mitjans electrònics.